Connect with us

Didi Kempot

Burungku Flu – Didi Kempot

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] lemes tenan, [lemes tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye sayang

reff :

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo nanti salah makan
[Cucak rowo], itu burung kesayangan
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] loro tenan, [loro tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye piye sayang

reff :
[monolog]
“waduh ciloko,kudune tak pakani kroto,kok tak wenehi rendang,waduh lemes lemes,”

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo salah ngasih makan
[Cucak rowo], itu burung tersayang
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Cucak rowo], bukan burung-burungan
[Cucak rowo], manuke mas poniman

READ  Terminal Tirtonadi - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Angin Angin – Didi Kempot

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Baraeng wis kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane
Penting mbok’e enak rasane

reff :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

READ  Cinta Yang Sempurna - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Pitik Lomo – Didi Kempot

Mas mbok jangan begitu
Ojo grusa grusu
Malu ah malu mas
Yen ngerti koncoku malu malu

Dik nyedako aku
Ojo mloya mlayu
Terus nglimpeke aku
Tak lelo ledung
Gandrung aku gandrung
Senajan kowe wong kampung

Iwak ingkung mas jago wareng
Aku isih seneng urip ijen
Iwak ingkung dik dodone mentok
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok

Iwak ingkung mas kanggo bancakan
Aku iki durung wani pacaran
Iwak ingkung dik pitike kampung
Laganono atiku sing nandang wuyung

Go wareng bertik kampung
Jago wareng nguber uber pitik kampung
Kang mas Herman o he sing bagus rupane
Opo kowe tetep kelingan aku
Kangmas Herman o he sing becik atine
Opo kowe pancen tresno aku

Bagus rupamu becik atimu
Iku sing nggawe tresno neng ati
Ojo lali karo ali ali
Tondo tresno nganti tekane pati
lirikcampursarinan.blogspot.com

Kangmas Herman o he
Sing bagus rupane
Ojo nganti kowe mblenjangi janji

Wulandari sing koyo widodhari
Kangmas Herman ra bakal biso lali

READ  Terminal Tirtonadi - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Klengkeng Bandungan – Didi Kempot

Wayahe wayah udan
Hawane adhem tenan
Aku mampir
Menyang bandungan

Sakjane pengen jajan
Neng sanguku pas-pasan
Klomat-klamit
Koyok wong nyidam

Klengkenge bunder-bunder
Disawang pancen seger
Sopo wonge ora kemecer
Isaku yo mung nyawang
Tak nyang ragelem tenan
Yowes mengko yen wis gajian

Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Mileh seng wutuh
Opo mileh eceran
Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Kulite tipis
Isine kandel tenan

Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Larang sithek
Rasane wenak tenan
Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Legi-legi tuku pisan
Mesti tuman

READ  Kalung Emas - Didi Kempot
Continue Reading