Connect with us

Waldjinah

Gemes – Waldjinah

Ah gemes aku, gemes aku yen eling marang sliramu
Ah mangkelake, bola bali kok mung kuwi pitakone
Ah gemes tenan, yen ngendikan estune melu kluyuran
Ah mangkelake, durung durung werno werno penjaluke

Lho lho lho, mengko disik
Lho lho lho, mengko ndak kecelek
Lho lho lho, jo kesusu
lho lho lho, mundhak digeguyu

Ah gemes aku, gemes aku yen moco maneh layangmu
Ah mangkelake, ning jajane mung nambahi kangen wae

reff :

Ah gemes aku, gemes aku yen eling marang sliramu
Ah mangkelake, bola bali kok mung kuwi pitakone
Ah gemes tenan, yen ngendikan estune melu kluyuran
Ah mangkelake, durung durung werno werno penjaluke

Lho lho lho, mengko disik
Lho lho lho, mengko ndak kecelek
Lho lho lho, jo kesusu
lho lho lho, mundhak digeguyu

Ah gemes aku, gemes aku yen moco maneh layangmu
Ah mangkelake, ning jajane mung nambahi kangen wae
Ah mangkelake, ning jajane mung nambahi kangen wae

READ  Walang Kekek - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Nginang Karo Ngilo – Waldjinah

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Kotak cilik mas, nggo adah mbako
Aku emoh aku emoh yen kowe ngono
Plonga plongo anggetmu koyo wong bodho

[Dithuthuk nganggo pipo ledeng, ao deng]
Isi kapok mas, jenenge klentheng
Tiwas methuk tiwas methuk sikilku kemeng
Banjur pethuk mas, jebul malah mentheleng

Eman…eman…di eman..eman..
Nggo dolanan malah dadi tenanan
Eman…eman…di eman..eman..
Dieman eman jebule ora keduman

[Milih gethuk opo milih tape,ao pe]
Podo podo mas, soko telane
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mas, mumpung podo wutuhe

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Numpak jaran mas, jarane belo
Mbiyen kae mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah mas, jare dinggo wong loro

reff :
kembali ke atas…

READ  Pipo Londho - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Piye-Piye Emboh Ora Weruh – Waldjinah

Koyo ngene rasane…
Dadi wong ora nduwe…
Ngalor ngidul diece…
Karo konco kancane…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…
Piye, piye, piye mas…

Koyo ngene rasane…
Dadi wong ora nduwe…
Ngalor ngidul diece…
Karo konco kancane…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye, mbok piye…
[Embuh ora ngerti]…

reff :

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye, mbok piye…
[Embuh ora ngerti]…

kembali ke atas..koyo ngene…

READ  Sekuntum Bunga di Puncak Giri - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Pipo Londho – Waldjinah

Pr :
Mas.., timun diiris-iris
Ojo nglamun, ojo nglamun ra wis-wis
Kecipir, kecipir dipangan luwak
Yen dipikir, dipikir, ngrusakke awak..

Mas.., gethuk opo opo telo
Yen ra pethuk, yen ra pethuk ojo gelo
Mikul suket yo mas yo, ilang taline
Yen tresno banget eh pancen, angel laline..

Lk : Pipo londo, utang gethuk opo nyaur telo, dik..
Pr : Tiwas methuk, sing dipethuk ra sido teko..
Lk : Pipo londo, ngenam pandan digawe kloso, dik..
Pr : Tiwas dandan, jebul ning ati nelongso..

Pr :
Mas.., jambu opo opo jeruk
Yen ra ketemu, ra ketemu mbok ojo ngamuk
Ketimun, ketimun dinggo rujak’an
Timbang nglamun yo mas yo, ayo guyonan..

reff :
kembali ke bait-2..mas, gethuk opo opo…

READ  Kue Sempe - Waldjinah
Continue Reading