Connect with us

Iva Lola

Joget Jogetan – Iva Lola

wes ojo sikut-sikutan
wes ojo sikat-sikatan
ayo joget-jogetan

wes ojo jotos-jotosan
wes ojo sadhuk-sadhukan
ayo joget-jogetan

wes ojo tawur-tawuran
wes ojo antem-anteman
ayo joget-jogetan

wes ojo koyok jagoan
wes ojo urak-urakan
gawe rusuh tontonan

wes ora jamane tawur karo kancane
ayo jogetan wae

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

wes ojo tawur-tawuran, wes ojo antem-anteman
ayo joget-jogetan
wes ojo koyok jagoan, wes ojo urak-urakan
gawe rusuh tontonan

wes ora jamane tawur karo kancane
ayo jogetan wae

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

joget-jogetan rame-rame geal-geol
karo kancane bareng-bareng goyang jempol
joget-jogetan rame-rame sak kancane
ojo tawuran mergo kabeh konco dewe

READ  Gak Mau Pulang Maunya Digoyang - Iva Lola
Continue Reading

Iva Lola

Perawan Bukan Janda Bukan – Iva Lola

perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku masih single, abang
perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku butuh kasih sayang

kau tanya-tanyakan statusku apa
aku perawan atau udah janda
aku belum nikah tapi punya anak
aku bingung mau bilang apa

perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku masih single, abang
perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku butuh kasih sayang

kau tanya-tanyakan statusku apa
aku perawan atau udah janda
aku belum nikah tapi punya anak
aku bingung mau bilang apa

perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku masih single, abang
perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku butuh kasih sayang

perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku masih single, abang
perawan bukan, janda juga bukan
tapi yang pasti aku butuh kasih sayang

READ  Perawan Bukan Janda Bukan - Iva Lola
Continue Reading

Iva Lola

Rumangsamu Yo Penak (Versi Jadi Penyanyi) – Iva Lola

Rumangsamu opo penak mas (Yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (Yo penak)
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas (Yo penak)
Gesek gesek gesek ndeledek mas (Yo penak)
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan HP

Dewe i lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek WC (Yo ngosek)

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas (Yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (Yo penak)
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas (Yo penak)
Gesek gesek gesek ndeledek mas (Yo penak)
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan HP

Dewe i lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek WC (Yo ngosek)

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas (Yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (Yo penak)
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri

Kanti niat ati nggo golek rejeki

READ  Ojo Kuatir (Feat. Nurbayan) - Iva Lola
Continue Reading

Iva Lola

Ojo Kuatir (Feat. Nurbayan) – Iva Lola

Lirik lagu: Ojo Kuatir (Feat. Nurbayan)

Ojo kuwatir…dek
Aku ngko mesti…dek
Nyambangi kowe…dek
Nang luar negri…dek
Dongakno wae…dek
Aku nang kene…dek
Lancar anggon aku mergawe

Dimana kini engkau dimana
Kekasihku entah dimana

Disini ku menanti
Dikau sandaran hati
Ku tautkan hati ini

Merindu
Hati ini merindu
Di mabuk cinta pada dirimu

Disini ku menunggu
Kau belahan jiwaku
Cintaku hanya untukmu

Menanti disini ku menanti
Kehadiranmu
Tambatan hati

Ku di negeri Malaysia
Dikau di tanah Jawa
Ku rindu untuk bersua

Ojo kuwatir…dek
Aku ngko mesti…dek
Nyambangi kowe…dek
Nang luar negri…dek
Dongakno wae…dek
Aku nang kene…dek
Lancar anggon aku mergawe

Ojo sumelang…dek
Kowe tak sayang…dek
Ra mungkin ilang…dek
Kowe seng tak gadang…dek
tansah neng ati…dek
Isuk awan wengi…dek
Sabaro anggon mu ngenteni

Menanti disini ku menanti
Kehadiranmu
Tambatan hati

Ku di negeri Malaysia
Dikau di tanah Jawa
Ku rindu untuk bersua

Ojo kuwatir…dek
Aku ngko mesti…dek
Nyambangi kowe…dek
Nang luar negri…dek
Dongakno wae…dek
Aku nang kene…dek
Lancar anggon aku mergawe

Ojo sumelang…dek
Kowe tak sayang…dek
Ra mungkin ilang…dek
Kowe seng tak gadang…dek
tansah neng ati…dek
Isuk awan wengi…dek
Sabaro anggon mu ngenteni

Ojo kuwatir…dek
Aku ngko mesti…dek
Nyambangi kowe…dek
Nang luar negri…dek
Dongakno wae…dek
Aku nang kene…dek
Lancar anggon aku mergawe

Ojo sumelang…dek
Kowe tak sayang…dek
Ra mungkin ilang…dek
Kowe seng tak gadang…dek
tansah neng ati…dek
Isuk awan wengi…dek
Sabaro anggon mu ngenteni

READ  Rumangsamu Yo Penak (Versi Jadi Penyanyi) - Iva Lola
Continue Reading