Connect with us

Big Sean

My Closet (Sayitainttone) (Feat. Key Wane) – Big Sean

Lirik lagu: My Closet (Sayitainttone) (Feat. Key Wane)

West Side
West Side
West Side
West Side

Yeaaaaaa
I Got that Bape all in my closet
BBC all in my closet
Dat Pow Jewelry and ambush rings we just made a deposit (money)
To all your shopaholics
If you wanna ball (ball)
Step thru them double doors inside my closet is a mall
I got some Louie in my closet got some Gucci in my closet (I do)
I’m Feeling like Biggie got some Coogie in my closet (say what?)
Gotta a zoo all in my closet yes I do yes I do
I got some gators buffalo’s minks too minks too
If you like my tattoos LA ink is in my closet
Got some haters in my closet and we just use them as targets
I be sparking cause we got a gun range all in my closet
I be balling with my partners we be hooping in my closet (swish)
Full court press like all the suits that’s in my closet (okay)
Like O my fucking god did you just see my closet (closet)
Yea I got it all except them hangers in my closet (wassup)
But I can even call it got a switch up in my closet
Bitch!

Ooooo
You can’t buy what’s in my closet if you had stacks instead of wallets
And for you fucking haters who don’t like it I can’t see you past the way haters the flaps of my eye lids

Ok Ok
So tell tell me who the freshest of them of them all I step inside my closet and that shit look like a loft
You claiming that you fresh when you ain’t fresher then my balls
Tryna get what’s in my closet
Nah bitch I bought it all
Yeaa bitch I got it all

READ  Take Me Away - Big Sean

You ain’t know nuthin about this fresh shit hoe
I’ll fuck your bitch with a Louie Vuitton condom

Bitch I’m king wasbie in my closet
Got a lobby in my closet (okay)
I’m big bitch I’m big I got Versace in my closet
(what)
O that your girl (girl)
I seen her in my closet she was hanging of the hangers when I banged her in my closet
I got fergie in my closet (what)
I be rocking Tisa
You might catch tiger woods tryna hit a birdie in my closet (Fore)
Hood niggas steady flipping birdies in my closet (it is)
Polo looking like I got Kentucky derbies in my closet

Bitch got MCM in my closet (closet)
MGM in my closet (closet)
Boy! I’m from the D I got that big GM in my closet
Yea I shine hoe I shine so much it’s sunny in my closet (bling)
Got a track where all the baddest girls be running in my closet
Like O my god it’s stunning in my closet
I got diamonds I’m so rocky you can bungie in my closet
I got gators I got furs minks and monkeys Lions tigers bears
Damn I got Jumanji in my closet
Bitch!

You can’t buy what’s in my closet if you had stacks instead of wallets
And for you fucking haters that don’t like it I can’t see you past the way haters the flaps of my eye lids

Ok Ok
So tell me who the freshest of them of them all I step inside my closet and that shit look like a loft
You claiming that you fresh when you ain’t fresher then my balls
Tryna get what’s in my closet Nah bitch I bought it all

READ  What Goes Around - Big Sean

100 doors in my closet
15 floors up in my closet
Taking elevators everywhere I go up in my closet
Lovely pad in my closet
Yea it’s bad in my closet
Billy jean not my lover
But I thriller in my closet
Can can you hear me (hello)
Got that network in my closet
I got a couple groupies giving neck work in my closet
Man your net-worth in my closet match the sweatshirts in my closet
I opened up the doors and seen R-kelly in my closet (what the fuck)
Aww man god damn ice cream man in my closet
Got the whole motor city auto show up in my closet (vroom)
Got two runways in my closet one for models one for planes
Autotuning t-pain he be singing in my closet
I can’t believe it
Ooo dats in my closet water
Faucets in my closet (splash)
We play paint ball we play eight ball
On the great wall in my closet
Now you seen all my closet
You don’t gotta go home but get the hell out my closet

You ain’t know nothing about this fresh shit Nigga
You talking to the king of fresh what the fuck is you saying

I do it

Continue Reading

Big Sean

I Wonder (Kanye West Cover) – Big Sean

[Produced by Kanye West]

[Hook]
And I wonder if you know
What it means, what it means
And I wonder if you know
What it means to find your dreams

[Verse 1]
I’ve been waiting on this my whole life
These dreams be waking me up at night
You say I think I’m never wrong
You know what, maybe you’re right, aight

[Hook]
And I wonder if you know
What it means, what it means
And I wonder if you know
What it means to find your dreams

[Verse 2]
You say he get on your fucking nerves
You hope that he get what he deserves, word
Do you even remember what the issue is?
You just trying to find where the tissue is
You can still be who you wish you is
It ain’t happen yet
And that’s what intuition is
When you hop back in the car
Drive back to the crib
Run back to their arms
The smokescreens
The chokes and the screams
You ever wonder what it all really means?

[Hook]
And I wonder if you know
What it means, what it means
And I wonder if you know
What it means to find your dreams

[Verse 3]
And I’m back on my grind
A psychic read my lifeline
Told me in my lifetime
My name would help light up the Chicago skyline
And that’s why I’m
Seven o’clock, that’s primetime
Heaven’ll watch, God calling from the hotlines
Why he keep giving me hot lines?
I’m a star, how could I not shine?
How many ladies in the house?
How many ladies in the house without a spouse?
Something in your blouse got me feeling so aroused
What you about?
On that independent shit
Trade it all for a husband and some kids
You ever wonder what it all really mean?
You wonder if you’ll ever find your dreams?

READ  Take Me Away - Big Sean
Continue Reading

Big Sean

Don’t Tell Me You Love Me – Big Sean

[Verse 1]
I know your tears more than you cause I see ’em so much
That’s what happens when you’re here with no trust, okay
I lied, cheated, you cried
You done worse shit, and I’m still here, right?
And motherfuck your friends
All them hoes hatin’
If you’re not down, then what’s your location?
I called and checked in every night and that was not probation
They gave they two cents and we ain’t ask for no donation
Man, you on some other other shit
Just found out about my other other bitch
Went from “I love ya” to “Ya don’t know who ya fuckin’ with”
Fresh off of vacay and already need another trip
She said I had enough tries
Oh, and I’m the reason that she doesn’t trust guys
What’s the perfect girl if it’s not the perfect time?
If you wanna leave fine

[Chorus]
Just don’t tell me you love me
You’re gonna make it too hard for me
I wish you were ugly
It’d wouldn’t be so hard to leave
‘Cause baby I hate to love you
I can’t make up my mind
‘Cause right when I tell you it’s over
By the end of the night, I be right back in bed witchu
I be right back in bed witchu
So don’t tell me you love me

[Verse 2]
Wishin’ I would’ve tried more
She wanted the truth
Truthfully I wish I lied more
‘Cause when I was true, all I heard was bye more,
Fuck you, who is that? And I don’t know why more
We were picture perfect and I tore it all apart
But if I pick up all the pieces we could still be a collage
Feelin’ like we ended too soon
Used to stay home and do it in all the rooms
Back shots, I know what you like
Had you hittin’ high notes and you don’t even need no autotune
Nights I was Patron’ed up
Girls dressed alike lookin’ like they cloned up
Same nights I wouldn’t pick my phone up
And you was thinkin’ “Damn boy, grow up! “
And I could still hear her leavin’
Crazy, when a heart breaks it never breaks even
I even found another girl that’s perfect
And I’m the only reason we’re not workin’
‘Cause what’s the perfect girl if it’s not the perfect time?
And if you wanna stay, fine

READ  Who Knows (Feat. Mike Posner) - Big Sean

[Chorus]
Just don’t tell me you love me
You’re gonna make it too hard for me
I wish you were ugly
It’d wouldn’t be so hard to leave
‘Cause baby I hate to love you
I can’t make up my mind
‘Cause right when I tell you it’s over
By the end of the night, I be right back in bed witchu
I be right back in bed witchu
So don’t tell me you love me

So don’t tell me you love me, whatever you do, whatever you do
So don’t tell me you love me
So don’t tell me you love me, whatever you do, whatever you do
So don’t tell me you love me

Continue Reading

Big Sean

Lirik Lagu Big Sean feat Eminem – No Favors dan Terjemahan

Make it, make it, make it, boy, we gotta make itWujudkan, wujudkan,wujudkan nak, kita harus mewujudkannya

You can save your hand, I ain’t gotta shake itKau bisa jauhkan tangan mu, aku tak harus menyalaminya

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from em? No favorsDan apa yang ku butuhkan dari mereka? tak nikmat

Clique too big, bread? gotta break itTim yang besar, luas? Harus melewatinya

Cause these others lowkey with the snaking fakingKarena ini kunci lain dengan pura-pura mengular

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from ’em?Dan apa yang ku butuhkan dari mereka?

No favors, no favorsTak nikmat, tak nikmat

What I need? No favorsApa yang ku butuhkan? tak nikmat

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from ’em? no favorsDan apa yang ku butuhkan dari mereka? tak nikmat

I’m about getting the job done, boy up every nightKan ku selesaikan perkerjaanku, anak yang terjaga setiap malam

I’m about rolling a seven, when I toss up the diceKan ku keluarkan angka 7, saat ku lemparkan dadu

I’m about getting my logo off, flooded with iceKu lepaskan logo ku, membanjirinya dengan es

I’m about taking a risk, that might fuck up your lifeKan ku ambil risiko, yang mungkin mengacaukan hidup mu

Tell ’em point and shoot like camera crewsBeritahu mereka point nya dan jepret seperti kru kamera

In front of cameras too (brrr)Kamera depan juga (brrr)

Damn, Sean, what happened to the humble attitude?Sial, Sean, apa yang terjadi dengan sikap rendah hati?

I’m like “niggas took the flow but I’m still standing too”Aku seperti “wanita yang mengalir namun aku masih berdiri juga”

Thought I had the Midas touch and then I went platinum tooPikir ku punya sentuhan Midas dan aku mendapatkan platinum juga

Mother fuck all your comparisonsOmong kosong semua perbandingan mu

I’ve been talking to God like that’s my therapistSudah ku bicarakan dengan Tuhan layaknya ia terapis ku

I’m African-American in AmericaAku Afrika-Amerika di Amerika

I ain’t inherit shit but a millionaire under 30Aku tak mewarisi sampah tapi jutawan berumur di bawah 30thn

So He must be hearing shitMaka ia harus mendengar omong kosong

Don, don, don, life, I do this for the cribJangan, hidup, ku lakukan ini demi tempat sempit

The D to Flint who get sick with leadD untuk Flint yang sakit

Others get the hit with the laughLainnya terbentur sambil tertawa

From where they need a handoutDari mana mereka perlu pegangan

But they tell you put hands upTapi mereka memberitahu mu tuk menyerah

Only deals I have is from the Sam’s ClubHanya penawaran yang ku miliki dari Club Sam

Now it’s blue blood in my veins, so you know where I came fromSekarang darah biru di pembuluh darahku, sehingga kau tahu dari mana aku datang

READ  Who Knows (Feat. Mike Posner) - Big Sean

Born in a world going where they told me I can’t goLahir di dunia yang mana mereka bilang aku tiak bisa pergi

In my lane, though, I’m in the same boat as Usain BoltDi jalurku, meskipun, aku di perahu yang sama seperti Usain Bolt

Get ahead by any means so the head’s what I aim forMaju dengan cara apapun sampai kepala ku menemukan tujuannya

When my grandma died, I realized I got an angelSaat nenek ku meninggal, aku sadar bahwa aku punya malaikat

Show me everything’s a blessing depending on the anglesYang menunjukkan semua berkat yang tergantung pada tiap sudut

Look, I am the anomaly, never needed favors or apologiesLihat, aku lah anomali, tak pernah membutuhkan bantuan atau permintaan maaf

That’s my new lifetime policyItulah kebijakan baru ku

Wood grain steering wheel this bitch feel like a pirate shipRoda kayu yang dikemudikan si brengsek ini terasa seperti sebuah kapal bajak laut

How many hot verses till you bitches start acknowledgingBerapa banyak provokasi sampai kau mulai mengakui

The pictures we been painting, my niggaGambar-gambar yang kami lukis, gadisku

Connected to a higher powerTerhubung dengan kekuatan yang lebih tinggi

How I know? ‘Cause I don’t write this shit, I think it, my niggaBagaimana aku tahu? Karena aku tak menulis omong kosong ini, aku memikirkannya,gadisku

Look, all I ever did was beat the oddsLihatlah, semua yang pernah ku lakukan yaitu mengalahkan hal ganjil

Cause when you try to get even it just don’t even outKarena saat kau coba mendapatkannya bahkan saat tak keluar

Never stopping like we hypnotizedTak pernah berhenti seperti kita terhipnotis

Watch what we visualize on the rise, be the G.O.A.TPerhatikan apa yang kita visualisasikan meningkat, menjadi Kambing

While we alive when we die, we gon’ be the godsSementara kita hidup saat kita mati, kita akan jadi dewa

Make it, make it, make it, boy, we gotta make itWujudkan, wujudkan,wujudkan nak, kita harus mewujudkannya

You can save your hand, I ain’t gotta shake itKau bisa jauhkan tangan mu, aku tak harus menyalaminya

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from em? No favorsDan apa yang ku butuhkan dari mereka? tak nikmat

Clique too big, bread? gotta break it

Tim yang besar, luas? Harus melewatinya

Cause these others lowkey with the snaking fakingKarena ini kunci lain dengan pura-pura mengular

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from ’em?Dan apa yang ku butuhkan dari mereka?

No favors, no favorsTak nikmat

If she was flavor I won’t savorKalau dia rasa aku tak akan merasakannya

No taste buds, hoe laterTak ada selera, membuang kemudian

READ  I Do It - Big Sean

Fuck you looking at, hater?Kau lihat, pembenci?

I saw them eyes like an ass raperAku melihat mata mereka seperti pantat rapper

Try to copy my swag like a cheating classmateMencoba meniru gaya ku seperti teman sekelas yang curang

I’ll be the last face you see before you passAku akan menjadi wajah terakhir yang kau lihat sebelum kau lulus

When you get your fucking ass graded like a math paperSaat pantatmu menanjak seperti kertas matematika

So ahead of my time late means I’m early, my age is reversingDi depan, waktu aku terlambat berarti aku terlalu awal, usiaku lah yang terbalik

I’m basically 30, amazingly sturdy, zany and wordyPada dasarnya umurku 30, luar biasa kokoh, lucu dan bertele-tele

Brainy and nerdy, blatantly dirtyPintar dan kutu buku, kotor terang-terangan

Insanely perverted, rapey and scurvyGila menyimpang, menyeramkan dan keji

They blame me for murdering Jamie Lee CurtisMereka menyalahkan ku karena membunuh Jamie Lee Curtis

Said I put her face in the furnace, beat her with a space heaterKu bilang letakkan wajahnya di tungku, pukul ia dengan ruang pemanas

A piece furniture, egg beater, thermosSepotong furnitur, pengocok telur, termos

It may be disturbing, what I’m saying’s cringe worthyMungkin itu mengganggu, apa yang ku katakan ini layak

But I’m urinating on Fergie, call Shady number 81Tapi aku mengencingi Fergie, menelpon ke nomor Shady 81

Surely I’m turning into the Aaron Hernandez of rapTentunya aku berubah menjadi Aaron Hernandez rap

State of emergency, the planets having panic attacksKeadaan darurat, planet terserang kepanikan

Brady’s returning, matter fact I may be deservingBrady kembali, masalah sebenarnya yaitu mungkin aku layak

Of a Pat on the back like a Patriots jerseyDari Pat di belakang seperti jersey Patriots

Inexplicable stomach growl from the pit of itSuara perut bisa dijelaskan dari lubang itu

Like a fucking Terrier hittin’ itSeperti Terrier memukuli itu

Despicable, dumb it down, ridiculousTercela, bodoh , konyol

Tongue is foul shoot off at the fucking mouthLidah busuk mengeluarkan kata dari mulut sialan

Like a missile, a thunder cloudSeperti rudal, awan petir

100 pound pistol pull the trigger this gun will sound100 pound pistol menarik pelatuk , pistol ini akan terdengar

And you’ll get a round like Digital UndergroundDan kau kan seperti Digital Underground

And fuck Ann Coulter with a Klan posterDan Ann Coulter dengan poster Klan

With a lamp post, door handle shutterDengan tiang lampu, pegangan pintu

A damn bolt cutter, a sandal, a can opener, a candle rubberPemotong baut sialan, sandal, pembuka kaleng, karet lilin

Piano, a flannel, sucker, some hand soap, butterPiano, flanel, pengisap, beberapa sabun tangan, mentega

A banjo and manhole coverA banjo dan penutup lubang

Hand over the mouth and nose smotherTangan di mulut dan pengatur hitung

Trample ran over the tramp with the Land RoverMenginjak-injak berlari diatas gelandangan dengan Land Rover

READ  Marvin & Chardonnay (Feat. Kanye West & Roscoe Dash) - Big Sean

The band, the Lambo, Hummer and Road RunnerBand, Lambo, Hummer dan Road Runner

Go ham donut or go Rambo, gotta make an example of herPergi ke ham donat atau ke Rambo, harus membuat contoh nya

That’s for Sandra Bland ho and PhilandoItu untuk Sandra Bland ho dan Philando

Hannibal on the lamb, no wonder I am so stubbornHannibal anak domba, tak heran aku sangat keras kepala

I’m anti, can’t no government handle a commandoAku anti, pemerintah yang tak bisa menangani komando

Your man don’t want it, Trump’s a bitchLelakimu tak menginginkannya, Trump sialan

I’ll make his whole brand go under (yeah)Aku akan membuat seluruh merek nya jatuh (ya)

And tell Dre I’m meeting him in L.A., white Bronco like ElwayDan beritahu Dre aku bertemu dengannya di L.A., Bronco putih seperti Elway

Speeding, I’m bout to run over a chick, Del Rey CD in?Mempercepat, aku berjalan diatas, Del Rey CD ?

Females stay beatin ‘em, bet you they’ll lay bleedingWanita tinggal memukulinya, bertaruh padamu, mereka kan terbaring berdarah

And yell, “Wait!”, pleading—but screaming is pointlessDan berteriak, “Tunggu!”, Memohon tapi berteriak adalah sia-sia

Like feeding Michel’le heliumSeperti makan helium Michel’le

Leaving them pale faced medium sized weltMeninggalkan wajah mereka pucat

Straight treating ’em like a cell mateMemperlakukan mereka seperti pasangan di sel

See me I’m climbing hell’s gateLihat aku Aku memanjat gerbang neraka

Bitch, I’m like your problems: self-madeSialan, aku seperti masalah mu

Meaning someone else is self Made needed?Berarti orang lain saling membutuhkan?

Cause I’ma—Karena akulah…

Make it, make it, make it, boy, we gotta make itWujudkan, wujudkan,wujudkan nak, kita harus mewujudkannya

You can save your hand, I ain’t gotta shake itKau bisa jauhkan tangan mu, aku tak harus menyalaminya

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from em; no favorsDan apa yang ku butuhkan dari mereka? tak nikmat

Clique too big, bread? gotta break it

Tim yang besar, luas? Harus melewatinya

Cause these others lowkey with the snaking fakingKarena ini kunci lain dengan pura-pura mengular

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from ’em?Dan apa yang ku butuhkan dari mereka?

No favors, no favors

Tak nikmat, tak nikmat

What I need? No favorsApa yang ku butuhkan? tak nikmat

Everything lined up for the takingSemua berbaris untuk meraihnya

And what I need from ’em? no favorsDan apa yang ku butuhkan dari mereka? tak nikmat

(I know you feeling yourself right now(aku tahu kau merasakan dirimu sekarang

But I’m not sure she’s the oneTapi aku tak yakin dia orangnya

I would call them in)—”Hey, I’m outside”Aku akan memanggilnya) – “Hei, aku di luar”

What are you doing here?Apa yang kau lakukan di sini?

Continue Reading