Connect with us

Mus Mulyadi

Ngidam Sari – Mus Mulyadi

Upomo sliramu sekar melati,
Aku kumbang nyidam sari,
Upomo sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati..

Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetianing ati,
Tansah kumathil ning netro, rinoso
Keroso, rasaning ndriyo..

Midero sak jagad royo,
Kalingono, wukir lan samudro
Nora ilang memanise, aduh
Dadi ati selawase..

Nalikan iro ing ndalu, atiku
Lamlaman siro wong ayu..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae, lintange mlaku..

reff :
kembali ke atas..upomo sliramu sekar…

READ  Kemayoran (Feat. Helen Sparingga) - Mus Mulyadi
Continue Reading

Mus Mulyadi

Petruk Dadi Ratu – Mus Mulyadi

petruk dadi ratu
nyangga pincuk udut crutu
ratu suralaya
patuhe narada

yen lungguh
sikil jigang munggah meja
cengengas cengenges
tambur kon nabuh dewa

jreng jreng jreng jreng…
petruk dadi ratu
nyangga pincuk udut crutu
dewa dewa bingung
petruk ngaji mumpung

dipolne dipolne
nggone dadi jalwa tukung
mbendino mangan
nganti wetenge mlembung

jreng jreng jreng jreng…

petruk dadi ratu
nyangga pincuk udut crutu
dadi ra karuan
ilange tatanan

ukume kuasa
wekasan si bagong teka
si petruk digeret
bali dadi menungso

jreng jreng jreng jreng…

READ  Opo Ora Kelingan - Mus Mulyadi
Continue Reading

Mus Mulyadi

Suk Kapan – Mus Mulyadi

Suk kapan aku ora ngerti
Entek ing sengsaraning uripku
Kepiye ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo

Nelongso, ing sabendinane
Nelongso, nganti tekan seprene
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene

reff :
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni
Cobaning uripku, nganti teko sunar
Nerangi dalan atiku

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, aku sabendinane
Nenyuwun supoyo, kanggo wektu mengko
Tentrem ayem saklawase

Tentrem ayem saklawase

READ  Tinggi Gunung Seribu Janji - Mus Mulyadi
Continue Reading

Mus Mulyadi

Tinggi Gunung Seribu Janji – Mus Mulyadi

Memang lidah tak bertulang
tak berbekas kata-kata
Tinggi gunung seribu janji
lain di bibir lain di hati

Aku pergi tak kan lama
hanya satu hari saja
seribu tahun tak lama
hanya sekejap saja
kita kan berjumpa pula

[ulangi dari awal]

Oh seribu tahun tak lama
hanya sekejap saja
kita kan berjumpa pula

READ  Opo Ora Kelingan - Mus Mulyadi
Continue Reading