Connect with us

Waldjinah

Nginang Karo Ngilo – Waldjinah

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Kotak cilik mas, nggo adah mbako
Aku emoh aku emoh yen kowe ngono
Plonga plongo anggetmu koyo wong bodho

[Dithuthuk nganggo pipo ledeng, ao deng]
Isi kapok mas, jenenge klentheng
Tiwas methuk tiwas methuk sikilku kemeng
Banjur pethuk mas, jebul malah mentheleng

Eman…eman…di eman..eman..
Nggo dolanan malah dadi tenanan
Eman…eman…di eman..eman..
Dieman eman jebule ora keduman

[Milih gethuk opo milih tape,ao pe]
Podo podo mas, soko telane
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mas, mumpung podo wutuhe

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Numpak jaran mas, jarane belo
Mbiyen kae mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah mas, jare dinggo wong loro

reff :
kembali ke atas…

READ  Andhe Andhe Lumut - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Piye-Piye Emboh Ora Weruh – Waldjinah

Koyo ngene rasane…
Dadi wong ora nduwe…
Ngalor ngidul diece…
Karo konco kancane…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…
Piye, piye, piye mas…

Koyo ngene rasane…
Dadi wong ora nduwe…
Ngalor ngidul diece…
Karo konco kancane…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye, mbok piye…
[Embuh ora ngerti]…

reff :

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora ngerti]…

Piye, piye, piye mas…
[Embuh ora weruh]…
Piye, piye, piye, mbok piye…
[Embuh ora ngerti]…

kembali ke atas..koyo ngene…

READ  Walang Kekek - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Pipo Londho – Waldjinah

Pr :
Mas.., timun diiris-iris
Ojo nglamun, ojo nglamun ra wis-wis
Kecipir, kecipir dipangan luwak
Yen dipikir, dipikir, ngrusakke awak..

Mas.., gethuk opo opo telo
Yen ra pethuk, yen ra pethuk ojo gelo
Mikul suket yo mas yo, ilang taline
Yen tresno banget eh pancen, angel laline..

Lk : Pipo londo, utang gethuk opo nyaur telo, dik..
Pr : Tiwas methuk, sing dipethuk ra sido teko..
Lk : Pipo londo, ngenam pandan digawe kloso, dik..
Pr : Tiwas dandan, jebul ning ati nelongso..

Pr :
Mas.., jambu opo opo jeruk
Yen ra ketemu, ra ketemu mbok ojo ngamuk
Ketimun, ketimun dinggo rujak’an
Timbang nglamun yo mas yo, ayo guyonan..

reff :
kembali ke bait-2..mas, gethuk opo opo…

READ  Sekar Lathi - Waldjinah
Continue Reading

Waldjinah

Tukang Pijet – Waldjinah

Kecrak kecrek turut pinggir dalan gede
Wis adate tukang pijet golek gawe
Kecrak kecrek sopo sing kroso boyo’e
Wis jama’e dicelukke pijet wae

Ngendi wae wis carane ojo diece
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah
Boyok pegel awak kesel di ingel ingel
Yen ra ngandel ojo mangkel mundak kogel

Ngendi wae wis carane ojo diece
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah
Roso meri wong saiki akeh sing lali
Jare gengsi jebul mikirke sing siji

Kecrak kecrek tukang pijet masa kini
Sing dipijet bukan kayu bukan besi
Kecrak kecrek tukang pijet kelas tinggi
Lembut hati bubar mijet nyiwel pipi

reff :
kembali ke atas..

READ  Kembang Kencur - Waldjinah
Continue Reading