Connect with us

Didi Kempot

Pitik Lomo – Didi Kempot

Mas mbok jangan begitu
Ojo grusa grusu
Malu ah malu mas
Yen ngerti koncoku malu malu

Dik nyedako aku
Ojo mloya mlayu
Terus nglimpeke aku
Tak lelo ledung
Gandrung aku gandrung
Senajan kowe wong kampung

Iwak ingkung mas jago wareng
Aku isih seneng urip ijen
Iwak ingkung dik dodone mentok
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok

Iwak ingkung mas kanggo bancakan
Aku iki durung wani pacaran
Iwak ingkung dik pitike kampung
Laganono atiku sing nandang wuyung

Go wareng bertik kampung
Jago wareng nguber uber pitik kampung
Kang mas Herman o he sing bagus rupane
Opo kowe tetep kelingan aku
Kangmas Herman o he sing becik atine
Opo kowe pancen tresno aku

Bagus rupamu becik atimu
Iku sing nggawe tresno neng ati
Ojo lali karo ali ali
Tondo tresno nganti tekane pati
lirikcampursarinan.blogspot.com

Kangmas Herman o he
Sing bagus rupane
Ojo nganti kowe mblenjangi janji

Wulandari sing koyo widodhari
Kangmas Herman ra bakal biso lali

READ  Tangise Ati - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Klengkeng Bandungan – Didi Kempot

Wayahe wayah udan
Hawane adhem tenan
Aku mampir
Menyang bandungan

Sakjane pengen jajan
Neng sanguku pas-pasan
Klomat-klamit
Koyok wong nyidam

Klengkenge bunder-bunder
Disawang pancen seger
Sopo wonge ora kemecer
Isaku yo mung nyawang
Tak nyang ragelem tenan
Yowes mengko yen wis gajian

Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Mileh seng wutuh
Opo mileh eceran
Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Kulite tipis
Isine kandel tenan

Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Larang sithek
Rasane wenak tenan
Kelengkeng
Klengkeng bandungan
Legi-legi tuku pisan
Mesti tuman

READ  Angin Angin - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Tangise Ati – Didi Kempot

Udan deres, wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

READ  Pasar Klewer - Didi Kempot
Continue Reading

Didi Kempot

Burungku Flu – Didi Kempot

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] lemes tenan, [lemes tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye sayang

reff :

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo nanti salah makan
[Cucak rowo], itu burung kesayangan
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
[Burungku flu] loro tenan,[loro tenan]
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh sayang

[Bu burungku flu] loro tenan, [loro tenan]
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang
[Burungku flu] loyo tenan, [loyo tenan]
Iki piye, iki piye, piye piye sayang

reff :
[monolog]
“waduh ciloko,kudune tak pakani kroto,kok tak wenehi rendang,waduh lemes lemes,”

[Cucak rowo], bukan burung sembarangan
[Bisa sakit], kalo salah ngasih makan
[Cucak rowo], itu burung tersayang
[Cucak rowo], bukan burung-burungan

[Cucak rowo], bukan burung-burungan
[Cucak rowo], manuke mas poniman

READ  Teles Kebes - Didi Kempot
Continue Reading